Betty Boop

Betty Boop su Tara, Nina i Anja. 

Odlučile su da sviraju muziku svoje generacije. Jedinstvene su na našoj muzičkoj sceni po energiji koju nose i po iskrenom pristupu koji se oseća za vreme svakog njihovog nastupa. U samom osnivanju sa njima je nestupala Vladica Korac. Nju kasnije menja Kristina Krspogacin, da bi danas uglavnom nastupale kao trio sa namerom da im se prikljuci cetvrta clanica koja bi zadovoljila osnovne kriterijume grupe.

Dosadašnji uspesi, s' obzirom na njihove godine, zaista su inpresivni: ''Srebrna sirena'' sa Sunčanih skala u Herceg Novom 2006. godine, zatim nagrada ''Oni koji dolaze'' u Vrnjačkoj Banji i nagrada za ''Otkriće godine'' koju dodeljuju ''Udružene RTV Srbije''. Tu je još i finale na budvanskom festivalu i revijalno učešće na najmasovnijem muzičkom festivalu ''Sveslovenskom bazaru'' u Belorusiji, gde su nastupile pred 10 000 ljudi.

Ipak, kao najveći uspeh računa se dvostruko finale na izboru za srpskog predstavnika za ''Pesmu evrovizije'' i osvojeno peto mesto 2007. i četvrto 2008. godine. Nakon toga dosla je i pobeda na Festivalu u Herceg Novom kao rezultat saradnje sa nasim najuspešnijim kompozitorom u Evropi - Vladimirom Grajićem i tekstopiscem Sasom Milosevicem Maretom.

Tu je i veliki broj nastupa u raznim TV emisijama, Ellitovom izboru za Lice godine, kao i gostovanja u bližem okruženju (Hrvatska, Bugarska, Makedonija, BiH).

Karijera grupe Betty Boop je tek na pocetku pa se njihov krajnji domet jos ne moze ni naslutiti...